Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

VALEN | Exotický Dubaj na dosah ruky

Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: Rekreačný apartmán
Iné:
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

Aj vy snívate o nehnuteľnosti v krajine plnej slnka, exotiky, chutného jedla, luxusu, zábavy a moderných technológií? Chcete ochrániť svoje usporené finančné prostriedky pred vysokou mierou inflácie? Alebo jednoducho hľadáte vhodnú investičnú príležitosť na trhu? Potom ste na správnej adrese! Nespoliehajte sa na sporiace účty, s výnosom blížiacim sa nule, či na neisté investície do rizikového kapitálu a uložte usporené prostriedky do konzervatívnejších foriem investovania s dobrou mierou návratnosti a zaujímavým výnosom. A ako bonus vám vieme zaručiť pocit exkluzivity majiteľa nehnuteľnosti v Dubaji. Chcete vedieť viac? Tak nás neváhajte kontaktovať.

Vo VALEN preferujeme individuálny prístup ku každému klientovi bez ohľadu na výšku investovaného kapitálu. Chceme, aby sa naši klienti cítili výnimočne a dostali prvotriedny servis. Náš tím profesionálov s bohatými skúsenosťami z finančných trhov a dokonalou znalosťou miestnych pomerov urobí všetko preto, aby splnil aj tie najnáročnejšie požiadavky každého klienta s ohľadom na jeho finančné možnosti a aktuálnu ponuku. Na rozdiel od konkurenčných firiem sa nezameriavame len na developerské projekty „z papiera“, ale vieme klientom sprostredkovať aj predaj už existujúcich nehnuteľností, ktoré si vie každý klient „ohmatať“.

HYPOTÉKA v Dubaji? Určite si vravíte NEMOŽNÉ! Opak je však pravdou. Nemáte dosť vlastných finančných prostriedkov no i napriek tomu chcete vlastniť nehnuteľnosť v Dubaji? Alebo naopak, hľadáte možnosť vyššieho zhodnotenia investovaného kapitálu v podobe investície do viacerých nehnuteľností? Žiadny problém. Náš tím Vám rád poskytne všetky potrebné informácie, aby ste si mohli splniť svoj SEN o nehnuteľnosti v tejto exotickej a turistami vyhľadávanej krajine.

Stále sme Vás nepresvedčili alebo máte ďalšie otázky a chcete sa dozvedieť viac? Tak nás neváhajte kontaktovať. Tešíme sa na Váš záujem.

Kontaktná osoba: Ing. Maroš Malý - 0917 668 887

Vlastnosti

Status:
aktívne

Pozrieť na mape

Maklér

Maroš Malý

Maroš Malý

Hypotekárny a realitný konzultant

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Deutsch

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti