Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

VALEN | Moderný 2 izbový byt v pokojnej časti Bratislavy

Ulica: Široká
Obec: Bratislava-Vajnory
Okres: Bratislava III
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
Iné:
175 500 €

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária VALEN Vám ponúka na predaj moderný, vkusne zariadený 2 izbový byt v novostavbe v pekne vybudovanej obytnej štvrti v mestskej časti Bratislava - Vajnory.

BYT: Byt sa nachádza v novostavbe na 1. nadzemnom podlaží (z troch). Úžitková plocha bytu predstavuje 50m2. byt je orientovaný na juhozápad, pozostáva zo vstupnej haly, spálne, obývačky spojenej s kuchyňou, šatníku/technickej miestnosti a priestrannej kúpeľne. Bytový dom je zateplený, konštrukcia tehlová. K bytu prislúcha garážové státie priamo pod bytovým domom s automatickou bránou. 

DISPOZÍCIA: Po pravej strane od vstupných dverí sa nachádza spálňa orientovaná na JZ o výmere 9,4m2. hneď oproti spálni po ľavej strane vchodových dverí je šatník s rozmerom 3,1m2. Ďalej po ľavej strane od dverí sa nachádza chodbička do samostatného WC a samostatnej kúpeľňe. Priamo oproti vstupným dverám na konci chodby sa nachádza kuchyňa spojená s obývačkou, pričom od vchodu vidno kuchynskú linku, obývacia izba je za rohom. Samostatný rozmer obývacej izby je 9,8m2 (bez kuchyne). 

ZARIADENIE: Byt sa predáva kompletne zariadený. Disponuje manželskou posteľou a vstavanými roldormi v spálni, kuchynskou linkou so vstavanými spotrebičmi (umývačka riadov, elektrická rúra, chladnička, elektrická varná doska). V rámci kuchynskej linky je vytvorený barový pult. V obývacej miestnosti sa predáva gauč, TV, TV stolík, kreslo a konferenčný stolík. Byt sa môže popýšiť práve kúpeľnou, ktorá disponuje regulérnou vaňou aj sprchovým kútom a skutočne veľkým zrkadlom. V byte sú nové radiatory, plastové okná, bezpečnostné dvere, drevené parkety/dlažba a interiérové žalúzie.

PARKOVANIE: K bytu prislúcha jedno garážové státie v podzemnej garáži priamo pod bytovým domom. 

LOKALITA: Byt sa nachádza vo veľmi pekne vybudovanej štvrti na ulici Široká v mestskej časti Bratislava - Vajnory. Na tomto predmestí Bratislavy viete využívať výhody dediny aj výhody mesta. Vo vzdialenosti do 15 min. sa nachádzajú bary, reštaurácie, autobusová zastávka, základná škola, OC Vajnoria, Lidl.

CENA BYTU: 175.500EUR

CENA ZA GARÁŽOVÉ STÁTIE: 15.000EUR

Mesačné náklady na energie : 100EUR/mes.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
50 m2
Zastavaná plocha:
50 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
2
Garáž:
áno
Celková plocha:
50 m2

Virtuálna prehliadka

 

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Tatiana Krčmáriková

Tatiana Krčmáriková

Hypotekárny a realitný konzultant

  • Slovensky
  • Česky
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti